Sidste nyt
20. marts 2013
Pyha, tænk sig det er over et år siden jeg sidst har været herinde og skrive. jeg beklager meget, men som jeg vil til at fortælle nu, så har det været et år med fuld fart på. Der er sket en masse på godt og ondt. Lad os starte med det gode - Jeg fandt ret hurtigt en skøn kæreste - ikke lige noget det var planlagt, men man beder dem jo ikke lige vente ½ år til man er klar. Han hedder Allan og er mindst lige så hundetosset som jeg. Det betyder at jeg har brugt en masse tid på hundene - både til stæbner, kursus og ikke mindst ferie. Vi var på hundeferie, kursus med Natasha Gjerulff og Jutlandia Cup. Et helt fantastisk år. Se under stævneresultater hvis du vil se mere. Joker er kommet godt i gang og er allerede nu klasse 3 i spring.
Jeg blev i sommeren færdig med min uddannelse som massør efter jeg bestod alle 3 prøver. Hold da op det var en hård omgang.
I sommeren 2012 gjorde jeg noget jeg ALDRIG havde troet skulle ske for mig. jeg valgte at hive teltpælene op og flytte til Sønderjylland, hvor Allan boede. Væk fra job, hundeklub, familie og alle ens venner. Det var en hård tid, men jeg kom igennem det og har jo stadig de dejlige venner og familien. Og om ikke andet så stiller jeg stadig op for Ikast. Gad vide om det nogensinde bliver ændret?
Jeg måtte i sommeren desværre sige farvel til min øjesten Nike - der går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på hende. Hun var bare noget helt specielt. Glemmer hende aldrig.
Er startet som handicaphjælper som afløser. Det er så meningen det skal kombineres sammen med min massage. Lad os se hvad fremtiden bringer. Om ikke andet LOVER jeg at være bedre til at opdatere siden.
 
2. marts 2012
Jeg står desværre i den triste situation at jeg er flyttet for mig selv. Stig og jeg havde nogle grundlæggende ting om fremtiden vi ikke rigtig kunne være fælles om. Så selvom man er glad for hinanden, ja så er det desværre ikke altid nok. Så jeg bor nu i en LILLe lejlighed i Ikast. Ikke det bedste sted, men jeg har mine 3 skønne hunde med mig, det er nu engang det vigtigste. Folk står ikke ligefrem i kø til at leje ud når man har hund. Og da slet ikke 3 af slagsen.
Jeg er stadig i fuld gang med massør uddannelsen, det er bare så spændende. Jeg er så lykkelig over at jeg er velsignet med en masse venner, der gladelig ligger krop til, så jeg kan få øvet. TUSIND TAK til jer alle.
Konkurrence sæsonen går i gang for mig d. 17. og 18. marts i Århus, det bliver spændende og se om vi kan gøre det lige så godt som vi plejer :-) Lad os hellere sige at jeg er mere klar i hovedet i år end sidste. år
Jeg har til sommer meldt mig til 2 ugers såkaldt ferie med hundene. Uge 27, står den på hundeferie, hvor vi skal på agility kursus Fendi og jeg. Og uge 29 drager jeg med en masse dejlige tøser fra DcH Ikast til Jutlandia Cup. en uge med konkurrencer med både Joker og Fendi. Det glæder mig at der er flere og flere fra klubben der begynder at komme med ud til div. konkurrencer. Så alt i alt, går jeg et SUPER år i møde.
 
24. januar 2012
Så er jeg for alvor begyndt på min massør uddannelse. Hold da op hvpr er det spændende, men også meget svært at skulle på skolebænken igen. Jeg kan godt mærke at hjernen ikke fungerer som da jeg var 18.
Jeg har nu allerede været igennem ryggen, så jeg mangler en masse folk jeg kan øve mig på. Ring endelig til mig på 23326611, så vi kan finde en tid til dig.
 
22. januar 2012
I dag bliver Maliway Eternal Joker 2 år. Jeg kan slet ikke forstå at der allerede er gået 2 år siden jeg blev ringet op af Lis at nu var de endelig kommet. Min lille blå dreng. Sikke et par år det har været. Der gik en del tid inden vi rigtig begyndte på agilityen, da min lille firkant besluttede sig at han ville se helt anderledes ud når han blev stor. Det betyder at han blev lang og slank, så vi måtte lige vente lidt inden der var muskler nok til at kroppen kunne holdes sammen over springene. Vi har været til en konkurrence i december, da jeg gerne ville se hvor vi var kommet til. det gik godt. Vi fik den første oprykning i spring.
jeg glæder mig allerede til de næste mange år sammen med Joker...
Så blev Stig i går 41, ja der må man jo også sige at tiden går... men så er det jo godt at han holder sig super godt.
 
3. januar 2012
Så er vi kommet ind i det nye år. Hundene kom i pension, da Fendi desværre ikke er fan af fyrværkeri. Der er INTET når jeg er hjemme, men sker der noget når han er alene, så går han desværre helt amok. det kostede os desværre en fordør.
Vi fik som altid spist os nogle ekstra kolo på i ferien, men mon ikke vi snart kommer af med dem. Mig især da jeg jo skal til at løbe med begge hunde til div. konkurrencer. Joker er allerede meldt til i Århus i marts.
Ellers så begynder mit nye eventyr, bliver altså bare SÅ dejligt at komme igang med noget nyt. så må vi se hvordan kapitlerne kommer til at se ud. Og ikke mindst hvor mange der bliver skrevet.
Håber I alle er kommet godt ind i 2012, og min ikke vi ses i løbet af året?
 
14. december 2011
Så har Joker været til den første konkurrence. Hold da op det gik meget bedre end jeg havde forventet. han var tilmeldt, da jeg gerne ville prøve ham lidt af. Jeg ved jo at han til tider kan have lidt svært ved at koncentrere sig, især hvis der er andre hunde og mennesker. I første løb, kom jeg til at kalde ham uden om et spring, så han tog den bagfra. Ellers løb han 100% fejlfri, super felter og en kanon slalom. I spring klassen, løb han super, vi var fejlfri og fik vores første oprykning... Så nu er det vist bare at pudse stilen lidt af her i vinter.
Julen skal i år holdes sammen med Stigs familie og drengene. Og nytåret skal holdes ved naboerne. DET skal nok blive godt.
 
14. november 2011
Så er der endelig kommet billeder fra vores fantastisk tur til Borneo. Se under billeder og vælg Borneo. Vi startede ud med 2 dage i Singapore, hvor vi var så heldige at Marie og Jens Christian var så søde at vise os rundt. Man kan godt forstå de er glade for at bo der. En smule noget andet end grå lille Ikast.
Ellers kan jeg sige at jeg på 2. uge stadig går herhjemme, om jeg kan finde ud af det på sigt vil tiden vise. Har dog slet ikke haft tid til at kede mig endnu. Der er en masse at se til. Ugen vi er gået ind i, ser ud til at tegne lovende for fremtiden, så må vi se om det hele går som den skal.
Skriv gerne i min gæstebor, især hvis I mener der mangler noget på siden.
Er ved at finde billeder fra sommeren 2011 og DM, de kommer snart på siden.
 
7. november 2011
Så er det vist på tide at få opdateret herinde. Jeg beklager MEGET at jeg ikke har været inde og skrive i LANG tid. Nu er der opdateret i konkurrencekalenderen under Fendi. Også i år gik det os godt. Vi fik en 2. plads i DKK's hold DM, blev bedste hund i både spring og agility i DGI regi. Dog gik det ikke resultatmæssigt så godt til DM, men jeg er stadig fuld ud tilfreds med Fendi, han løb som en drøm, så er det bare en skam at han har mig hængende bagefter.
Joker begyndte jo til agility i foråret, dog gik der lang tid inden han kom til at springe, han manglede en masse muskler for at kunne styre kroppen, men i september begyndte vi at prøve. Det går super med ham, og han er allerede meldt til sin første konkurrene i december. Denne bruges dog kun til at se hvad vi skal have trænet ekstra meget af her i vinter.
Så har jeg sagt mit job op som projektkoordinator. Jeg har i mange gået og drømt om at blive massør, men men men man springer jo ikke bare lige sådan ud i sådan noget nyt. Men efter mange nye grå hår og tanker blev vi enige om at skulle det være så skal det da være nu. Tiden går alt for hurtigt, og jeg har ikke lyst til at sidde som 60 årig og sige "øv det prøvede jeg ikke". Så hellere crash and burn end slet ikke have turde prøve. Så jeg går en spændende fremtid i møde på mere end et punkt, men mere om det kommer senere.
 
23. maj 2011
Så er der kommet nye figurer. Se den søde hund Stig denne gang har lavet. der er nu prøvet at lave lidt farver i figuren. SUPER flot. Der er også kommet en kæmpe skildpadde. Se her for billeder.
 
19. maj 2011
Der er kommet nye billeder af træfigurer. Se under linket træfigurer. Jeg har været i gang med det første udendørs konkurrencer. Det er gået godt. Vi blev allerede til vores anden stævne udtaget til DM. Det betyder at vi nu kan prøve en mase ting af til de næste konkurrencer.
Så er der kommet nye billeder af Fendi og Joker.
 
26. april 2011
Tillykke til Magnus der i dag bliver 11 år. Hold da op, synes ikke det er længe siden jeg så ham for første gang. Vi fejrede dagen mandag med en tur ved søen med familie og venner og et slag rundbold.
 
23. april 2011
Tillykke til Fendi med hans 5 års fødselsdag. Dagen skal han desværre bruge i pension ved Tina ved Hundebadet. Men jeg ved han elsker at være der. Tænk sig at han allerede er blevet 5 år. Sikke tiden går. Tillykke Fendi, min dejlige Border Collie.
 
15. april 2011
Tillykke til min mor der i dag bliver 56 år gammel. Glæder os til at fejre den med dig.
 
9. april 2011
Hjemme igen efter en fantastisk tur til Borneo. Snart kommer der billeder af hele turen.

Ja så havde jeg fødselsdag d. 6. april, ved godt det kan være svært at se, men på papiret står der altså 33 år.

Tillykke til min søster Gitte der i dag bliver 37 år.
 
25. marts 2011
I dag tager vi af sted til Borneo, men første hold i Singapore hvor vi skal mødes med Marie oog Jens Christian Boelslund. Vi skal på tur i junglen, se orangutanger og alt mulig andet.
 
7. marts 2011
Der er sket en masse siden sidst, har desværre ikke været så god til at få siden opdateret. Beklager meget. D. 14. februar blev Oliver 7 år, vi havde en hyggelig dag sammen med mine forældre og Stigs familie og Oliver fik penge til hans computer. d. 28. februar blev min kære far 61 år. Denne dag fejrede vi sammen alle 9 som vores familie nu tæller. aftenen forløb i min fars rette ånd, med masser af mad, mad og mad.
Den afdeling jeg sad i ved Bon'A Parte blev jo desværre lukket ned, så d. 15. februar startede jeg på mit nye arbejde. Arbejder nu som projekt koordinator ved Kommunikationsbureau IB&CO. Det har indtil videre været en sand fornøjelse at skifte jo og jeg ser frem til en masse nye udfordringer i fremtiden.
Weekenden d. 5. og 6. marts tog jeg for alvor hul på den nye stævne sæson, dette blev gjort med maner, se mere under konkurrencer og Resultater Fendi
 
30. januar 2011
Det har i dag været det dejligste vejr, jeg måtte bare have hundene i bilen og en tur på Isenbjerg. Huskede mit kamera i dag, så jeg fik taget nogle billeder af det fantastiske billeder. Se dem her.
Så var jeg i går til årets første konkurrence, må sige at jeg vist ikke var helt klar efter vinterpausen. Havde slet ikke mit hoved med. Så kan man godt mærke at ens usikre jobsituation præger en mere end man nok var klar over. Håber snart det løser sig, så jeg kan være 100% på igen. Vi skal lørdag d. 5. februar for første gang prøve at løbe i DKK, det bliver sjovt.
 
22. januar 2011
Stig fyldte i går 40 år - jeg ved det godt, det er ikke til at se - vi holdt ikke noget stort, bare den nærmeste familie og en kammerat. Min søster og hendes familie kunne desværre ikke komme. Men vi havde en fantastisk aften med god mad og masser af hygge. Man kan se billeder her.
Joker fylder i dag 1 år, sikke tiden går, tænks sig det allerede er 1 år siden han så lyset for første gang. Der er kommet flere billeder ind på han side. Ind og kigge under billeder og så vælg Joker.
 
21. december 2010
Det er ved at være slut med 2010 og vi er efterhånden ved at være kalr til julen. den skal holdes sammen med mine forældre, søster og niece så det bliver dejligt.
Det nye år bliver året hvor vi skal løbe i DKK da jeg endelig har fået bestilt min røde startbog, så må vi se om vi kan være med.
I ønskes alle en glædelig jul, samt godt nytår. Vi ses i 2011
 
7. november 2010
Stævnesæsonen er slut, så på hundefronten sker der ikke så meget. Har dog lige været på kursus med Tina Mette Jørgensen i udvidet agility. av av av jeg havde svært ved at ramme den HELT rigtige timing. Stakkels Fendi. Havde dog kun problemer ét sted. Må sige at man hurtig kan se hvis man ikke får trænet så meget. Tror vores pause efter DM er slut. Nu skal der bare trænes videre vinteren over. Joker er ved at være super, kan allerede tage baby-balancen i fuld skrue og stå på feltet. Ligeledes bliver han bedre og bedre til at samarbejde og holde koncentrationen.
Eller sker der ikke meget hjemme, vi har endnu ikke fået lavet noget ved kælderen igen, da vi stadig ikke har fået penge for alle vores ting der gik til.
Ellers hygger vi os bare med drengene når vi har dem, deres håndbold sæson er gået i gang og i år spiller Oliver også, så der er træning et par gange om ugen og til tider også kamp. Så vi får tiden til at gå alligevel.
 
16. oktober 2010
Så blev det tid til årets Klubmesterskab i DcH Ikast. Denne gang vil jeg kæmpe alt hvad jeg kan. Og sørme om det ikke lykkedes at blive KLUBMESTER 2010. En titel vi aldrig har haft før, så stolt er man bestemt. Forbedrede 2. omløb med hele 4 sekunder, så det var dejligt. Dagen blev afsluttet  med en super dejlig fest. Glæder mig allerede til næste år.
 
13. oktober 2010
Abeline, min dejlige lille niece, bliver i dag 1 år. Sikke tiden går, og hvem skulle tro hun bare ville blive mere og mere lækker. Tillykke til Abeline.
 
26. september 2010
Så har vi været til DM 2010. Billederne ligger under billeder og DM 2010. det har været en fantastisk weekend med så SUPER flotte resultater. Lis og Mark kom forbi med Jokers søskende og Henning med "lille"søsteren. Hyggeligt.
 
8. september 2010
TILLYKKE til min eneste ene. Min dyrbare Nike bliver i dag 9 år gammel. Hvor er alle årene blevet af?? Nike det har været en ren fornøjelse alle de år, du er nu noget helt specielt.
 
7. september 2010
Tiden går og vi nærmer os stille og rolig tid til DM. Synes vi er ved at være klar, har heldigvis haft masser af andet at se til. Har været til fætter kusine fest i både min familie og Stigs familie. De billeder vil jeg lade jer slippe for at se.
Der er også kommet resultaer fra stævne i Vejen.
Søndag d. 12. september står den på konkurrence i Herning, sidste konkurrence inden DM.
 
14. august 2010
Så har vi været til konkurrence i Horsens, en fantastisk dag der dog startede noget våd. Var alene af sted, men det gør jo ikke noget, når man er sammen med så mange fantastiske mennesker. Se resultaterne under "konkurrence" og "resultater Fendi". Kan vist godt sige at det gik godt .
 
8. august 2010
Så har vi været til konkurrence ved DcH Vestfyn, se resultaterne her 
Og så er ferien desværre ovre for denne gang. 3 uger er fløjet af sted, jeg tager gerne 3 mere, men det er ikke sikker den går.
 
31. juli 2010
Så er der lagt billeder ind fra diverse ting i ferien. Klik her for at se billederne. Vi har været ved søen, nydt solen, og været på camping i den dejligste hytte ved Gals Klint camping.
Nye billeder af alle hundene, se dem under billeder og vælg den hund du vil se.
Ligeledes er der også kommet en ny billedmappe med billeder fra fisketure. Se dem her.
Også tillykke tilOliver Nybo med hans 11 års fødselsdag - der må være andre der har fødselsdag i dag med vejret.
 
22. juni 2010
Tillykke til Joker - han har ½ års fødselsdag i dag. Hold da op tiden går. Han bliver bare mere og mere dejlig. Dog er han som Fendis skygge. Hvor han er og hvad han laver, laver Joker også. Tillykke til alle de andre fra Maliway Eternal kuldet.
 
4. juli 2010
Der slappes af med hundene. Vi er ved at lave hundegård ved Stig. Det bliver nu dejligt når man slipper for alt den køren frem og tilbage. Nye billeder af både Fendi og Joker... Ind og se under billeder.
 
5. - 6. juni 2010
JUBIII så blev Fendi og jeg udtaget til DM.... Så kan vi slappe af resten af sommeren, men mon ikke der skal trænes lidt
 
28. maj 2010
Så er der resultater fra stævnet i Grindsted/Billund. Se resultaterne her.
Der er også kommet en ny træfigur under siden Træfigurer.
 
13. maj 2010
Så er der endelig resultater fra vores stævne i Løgumkloster. Fendi løb bare SÅ godt og ja hvad kan jeg sige, en del fejl fra moderens side. Se under konkurrencer for resultat.
 
26. april 2010

Tillykke til Magnus med fødselsdagen. 10 år i dag - DET er en stor dag.

Har været til 2 konkurrencer i weekenden, det gik godt, se mere her
 
23. april 2010

Tillykke til dejlige Fendi. Han bliver 4 år i dag. Indkøbt er 2 fodbolde i gave, så bliver det ikke bedre.
 
15. april 2010

Tillykke med fødselsdagen til min kære mor. Hvem ville have gættet at hun faktisk bliver 55? Hun holder sig nu godt.
 
14. april 2010

Nike er efter 2 uger hos mine forældre endelig kommet hjem. Hun synes nu det er mærkeligt med endnu en hund, men hun skal nok blive solgt som alle os andre.
 
9. april 2010

Tillykke til Gitte min dejlige søster med hendes 36 års fødselsdag og tak for en hyggelig dag med dig og Abeline.

Fendi har fået massage og svøm igen i dag. Går bedre med ryggen.
 
 7. april 2010

Fendi og Joker har været på besøg i Hundebadet, Fendi skulle have en omgang massage og svømmetur. Joker fik også dybbet hans små poter. DET skal man vist lige prøve lidt mere inden man bliver vild med det.
 
6. april 2010

Ja ja så skete det også for mig. Endnu et år er gået og jeg er nu blevet 32. Godt man slet ikke kan se det.
 
 26. marts 2010

Dejlige lille Joker er hentet. Nu er han endelig en del af min familie. Vi går en spændende tid i møde.
Søgning
Søg