Dem der er her
 
Jeg hedder Susanne og er 34 år. Jeg arbejder som handicaphjælper, sælger og er selvstændig massør, fritiden bliver brugt med hundetræning, hvor jeg både underviser på et agility konkurrencehold og et lydighedshold samt selv modtager undervisning. Så tager jeg gerne på ture i naturen selvfølgelig med hundene som selskab.
 
 
 
Skal jo ikke glemme hundene. Der er Fendi (Isaila's Fabolous Jedi), min dejlige Border Collie. han er 5 år og løber agility og spring i klasse 3. Så er der Nike, min milde Golden Retriever, hun bliver snart 11, men er ung af sind og opfører som den yngste i flokken. Alles legetante. Hun løber spring og agility for hyggens skyld.
 
 
 Det nyeste medlem i familien er Maliway Eternal Joker. Også kaldt Joker. Han er fra d. 22. januar 2010. Vi er kommet godt i gang med agilityen, og han syner til at bliber en super hund. Tænker også meget over hvad han laver. Og indtil videre stresser han ikke når vi arbejder. Lad os håber det forbliver sådan. Jeg regner med at 2012 bliver året hvor vi rigtig skal have gang i konkurrencerne for ham, så må vi se hvad han indeholder. Han er en MEGET kærlig hund, elsker at snakke med alle mennesker og hunde, dog må man sige at han er lige nu i den alder, hvor man har knækket koden med drenge og piger.... Så en helt ny verden har åbnet sig for ham. Men sød det er han.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Søgning
Søg